Používáním tohoto webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
+420 724 364 929

Americká kuchyně

Mnoho lidí si pod pojmem americká kuchyně představí především kuchyni USA, kterou jsou pokrmy jako hamburgery, hotdogy nebo hranolky. Je třeba si však uvědomit, že Amerika není pouze USA. Velice specifické a proslulé kuchyně mají i okolní státy, jako např. Argentina nebo Mexiko.

Pro Argentinu jsou specifické vysoké steaky z prvotřídního hovězího masa. Mexická kuchyně se pak od předchozích dvou zcela liší. Pro své pokrmy používá mnoho zeleniny (v čele s fazolemi), ostré koření, maso a nedílnou součástí jsou i pšeničné tortily.

Společným rysem americké kuchyně jsou také proslulé BBQ (barbecue neboli grilování).

HAMBURGER SHOW

Tato show spočívá v kreativitě účastníků, protože každý si sestaví hamburger podle své libosti. Na švédských stolech jsou naservírovány jednotlivé ingredience a jejich množství si hosté určují sami.

CHUCK ROLL WAGYU

Hovězí maso plemene Wagyu bylo původně vyšlechtěno pro japonský císařský dvůr. Dnes je nejdražším hovězím masem na světě. Vyznačuje se nejvýraznějším mramorováním a velmi intenzivní chutí. Kýtu filírujeme na tenké plátky, abychom docílili i maximální křehkosti masa.

Kontaktujte nás

Poptáváte naše služby nebo chcete jen pozdravit?

Napište nám!