Česká kuchyně

Pokud jste příznivci tradic, pak je pro Vás česká kuchyně ta správná volba. U nás ochutnáte nejznámější česká jídla v té nejvyšší kvalitě. Dokonalé chuti dosahujeme nejen díky dodržení tradičních receptur podle Magdaleny Rettigové, ale i díky kvalitním surovinám, které odebíráme výhradně od českých dodavatelů.

Menu typické pro českou kuchyni je zpravidla složeno ze dvou nebo tří chodů. Základem je hustší a vydatnější polévka (zpravidla se zavářkou). Následuje hlavní chod, jímž nejčastěji bývá smetanová omáčka s masem a knedlíkem. Alternativou tohoto hlavního chodu může být i pečené maso s bramborem, které je pro českou kuchyni taktéž typické. Na závěr je podáván dezert, kompot nebo salát. Dezertem může být mnoho druhů buchet, koláčů nebo ovocných placek.

PEČENÍ PŘEŠTICKÉHO SELETE

Velice oblíbená staročeská atrakce, při které se opéká selátko na speciálně upraveném grilu. Přeštické prase se pěstuje v Česku od nepaměti. Jeho velikou výhodou je křehké, šťavnaté a jemně prorostlé maso.

Pokud byste zkusili raději něco “exotičtějšího” doporučujeme vyzkoušet středomořskou nebo asijsou kuchyni.



Kontaktujte nás

Poptáváte naše služby nebo chcete jen pozdravit?

Prohlášení o zpracování osobních údajů