Středomořská kuchyně

Oblast středomoří zahrnuje Španělsko, Francii, Itálii, Řecko, ale i další země. I přesto že, každá z těchto lokalit má pokrmy chuťově velmi odlišné, při jejich přípravě se využívají podobné suroviny, samozřejmě v různých poměrech a jiným způsobem. Těmi nejtypičtějšími jsou dary moře, rajčata, lilky, čerstvé bylinky a hlavně olivový olej.

Mezi oblíbené, tématicky laděné, formy cateringu se středomořskou kuchyní patří:

FARMÁŘSKÉ TRHY

Jedná se o velmi atraktivní formu rautu, která je postavena na domácích produktech. Na švédských stolech vzniknou jednotlivá stanoviště, kde hosté ochutnají sýry, klobásky, paštiky, ale také jamy, ovoce, zeleninu, aj. a to vše v bio kvalitě.

DARY MOŘE NA GRILU

Pokud se chystáte uspořádat barbecue (BBQ), pak zajisté oceníte naši nabídku mořských plodů na grilu. Náš kuchařský team Vám připraví nejen krevety nebo lososa, ale také chobotničky, olihně a mnoho dalšího.



Kontaktujte nás

Poptáváte naše služby nebo chcete jen pozdravit?

Prohlášení o zpracování osobních údajů